15% vroegboekkorting
Hotel Astoria
image

15% vroegboekkorting

15% vroegboekkorting! Boek uw kamer minstens 30 dagen van te voren via onze boekingsmodule met gebruik van de promotiecode "vroeg".

35534 vuurtoren.jpg
adobestock-34556471-vogel-meeuw-lucht-dieren.jpeg
Tweepersoonskamer Comfort
img_1047-web
7C1A5051-HDR.jpg
adobestock-280645631-noordzee-strand-duinen-zonsondergang.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom

Hotel Astoria is een kleinschalig hotel met 35 kamer en bevindt zich in Noordwijk aan Zee, op 5 minuten lopen van het strand, winkelstraat, en bars.

Alle kamers zijn beschikken over een eigen badkamer en zijn bereikbaar met de lift. Het hotel beschikt over een restaurant, lounge, bar en 2 conferentiezalen.

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, staat het hele team van Hotel Astoria voor u klaar voor al uw vragen of advies.

Wij verwelkomen u op uw aankomstdag vanaf 15:00 uur en onze receptie is geopend tot 22:00 uur.

U kunt uw auto parkeren op de buitenparkeerplaats naast het hotel of in de parkeergarage € 6,50 per dag. In heel Noordwijk is het op de openbare weg betaald parkeren € 3,25 per uur.

Komt u met een fiets dan kunt u deze stallen in onze overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Het gehele hotel is rookvrij en huisdiervrij.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in Hotel Astoria in Noordwijk. Voor vragen of boekingen is ons team telefonisch bereikbaar op.

0031(0)71 361 00 14

info@hotelastoria.nl

 

Per 31 oktober 2024 wordt Hotel Astoria in Noordwijk aan Zee onderdeel van de Two Brothers Hotel Company. Samen met Two Brothers Noordwijk Beach en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag zal dit het derde hotel zijn binnen de hotelgroep.

 Hotel Astoria zal tevens de missie van ‘Two Brothers’ uit gaan dragen.

 Ondernemen met een maatschappelijk doel

 ‘Two Brothers’ verwijst naar de twee zonen van eigenaren Jan en Evelien Roggeveen-van Duijn. Het autisme van de broers is de inspiratie geweest om iets te doen voor anders begaafde jongeren met een normale intelligentie. Dit doen zij door werk- en stageplekken te creëren op verschillende afdelingen in de hotels van Two Brothers Hotel Company.

 Er wordt ook rekening gehouden met gasten die binnen deze groep vallen. Denk hierbij aan reserveren van het zwembad (in het Two Brothers Noordwijk Beach Hotel), rustig dineren en overnachten.

 Website: https://twobrothershotels.nl/