15% vroegboekkorting
Hotel Astoria
image

15% vroegboekkorting

15% vroegboekkorting! Boek uw kamer minstens 30 dagen van te voren via onze boekingsmodule met gebruik van de promotiecode "vroeg".

Beste Prijsgarantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Hotel Astoria in Noordwijk

 Let Op! Het zwembad is vanaf 1 maart 2022 gesloten.

Hotel Astoria is een sfeervol, middelgroot hotel met 35 kamers, gelegen in Noordwijk op 5 minuten lopen van het strand, de zee, het winkel- en uitgaanscentrum. De theaterhangaar waar de musical "Soldaat van Oranje" speelt, ligt op 10 minuten rijden. Zoekt u een gemoedelijk hotel aan zee? Zowel voor kleine en grote vakanties als voor conferenties en vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, staat het team van Hotel Astoria altijd voor u klaar voor vragen en tips. Wij verwelkomen u op uw aankomstdag vanaf 15:00 uur.  

Parkeren kunt u op ons eigen parkeerterrein of in de parkeergarage (1min. loopafstand) tegen een tarief van €6,50 per dag. In heel Noordwijk aan Zee is het op de openbare weg betaalt parkeren a €3,25 per uur. Uw fiets kunt u gratis stallen in onze overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen.  

In het gehele Hotel is het niet toegestaan te roken, roken is wel toegestaan in onze veranda.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Hotel Astoria in Noordwijk. Voor vragen of boekingen staat het team van Hotel Astoria telefonisch 071-3610014 of via de mail info@hotelastoria.nl voor u klaar.

Proef alvast de Noordwijk sfeer in het Noordwijk Magazine for Visitors.