15% vroegboekkorting
Hotel Astoria
image

15% vroegboekkorting

15% vroegboekkorting! Boek uw kamer minstens 30 dagen van te voren via onze boekingsmodule met gebruik van de promotiecode "vroeg".

Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Restaurant & bar

Hotel Astoria beschikt over een gezellig restaurant, een bar en een lounge gedeelte. In het restaurant geniet u iedere ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet met diverse warme en koude gerechten. 's Avonds kunt u om 18.30 uur terecht voor het dagelijks wisselend driegangen menu van de Chef (in de wintermaanden is ons restaurant alleen op maandag, woensdag en vrijdag geopend).Omdat wij de versheid van onze producten willen garanderen, dient u het diner vooraf te boeken (uiterlijk voor 16.00 uur op de dag dat u wilt dineren).

Voor een kopje koffie of een borrel kunt u terecht in onze gemoedelijke huisbar en lounge welke is voorzien van een flatscreen televisie en een leestafel.

Uiteraard zijn ons restaurant, de bar en het lounge gedeelte ook exclusief af te huren voor bijvoorbeeld verjaardagsfeesten, bedrijfsborrels, kerstborrels en nieuwjaarsborrels. Kijkt u hier voor een voorbeeld van onze mogelijkheden. In overleg passen wij onze voorbeelden graag naar uw wensen aan. 

Bar
Bar
Restaurant
Restaurant
Geniet van een drankje aan de bar
Geniet van een drankje aan de bar
Diner
Diner