15% vroegboekkorting
Hotel Astoria
image

15% vroegboekkorting

15% vroegboekkorting! Boek uw kamer minstens 30 dagen van te voren via onze boekingsmodule met gebruik van de promotiecode "vroeg".

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hoera, Hotel Astoria bestaat 30 jaar!

Er was eens een vriendelijke meneer, met een grote droom... Hoteleigenaar worden! Na jaren als manager te hebben gewerkt in het Zinger Hotel, werd het tijd voor een eigen bedrijf. Na lang zoeken, wikken en wegen... Kwam daar opeens Hotel Astoria te koop. Een klein hotel met 26 kamers. Dat leek de inmiddels ervaren hotelier een mooie kans.

Samen met zoon Nico ging Stokman senior de uitdaging aan. De zaken liepen goed en binnen 3 jaar besluiten ze het hotel uit te breiden met een vergaderzaal. Nog eens 4 jaar later worden een derde verdieping en een serre bijgebouwd. Hiermee groeit het aantal hotelkamers naar 35. Na de renovatie van de 1e en 2e etage, het restaurant en nogmaals een uitbreiding met een vergaderzaal, een lounge en een kelder besluit Stokman sr. dat na 20 jaar, tijd is voor zijn pensioen. Nico neemt het stokje over en begint met een frisse wind. Als door een storm in 2013 de voorpui eruit waait, wordt ook het idee voor een veranda geboren.

Zo is Hotel Astoria 30 jaar later, een middenklasse hotel, waar gastvrijheid en huiselijkheid voorop staan en waar de medewerkers oog hebben voor de gasten. Een mijlpijl die wij graag met u als gast van Hotel Astoria vieren. Daarom boekt u t/m 31 januari bij ons al een kamer incl. ontbijt voor €30,- per persoon per nacht.

Actie is geldig o.b.v. 2 personen en niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.

Astoria eind jaren '80
Astoria eind jaren '80
Astoria 2015
Astoria 2015
Flyer uit de oude doos
Flyer uit de oude doos
Flyer uit de oude doos
Flyer uit de oude doos
Gebouw Astoria 2020