15% vroegboekkorting
Hotel Astoria
image

15% vroegboekkorting

15% vroegboekkorting! Boek uw kamer minstens 30 dagen van te voren via onze boekingsmodule met gebruik van de promotiecode "vroeg".

Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Zwembad en Sauna

Let op ! Het zwembad gaat sluiten vanaf 1 maart 2022

Wij, Hotel Astoria, werken samen met Hotels van Oranje als het gaat om zwembad en wellness faciliteiten. Wanneer u een kamer voor het standaard tarief boekt, heeft u gratis toegang tot het Aqua Oranje Sauna zwembad. Dit golfzwembad van 30 meter lang heeft standaard een temperatuur van 32 graden en is zowel voor volwassenen als kinderen toegankelijk. Wanneer u ook gebruik wenst te maken van het sauna gedeelte, kunt u bij ons aan de receptie een dagkaart kopen tegen het gereduceerde tarief van €10,- (normaal €22,50). In het sauna gedeelte vind u verschillende sauna’s, een stoombad, jacuzzi, neveltuin en zonnebanken. Toegang tot de sauna va. 18 jaar. Handdoeken worden bij inlevering van uw toegangskaarten bij het Aqua Oranje aan u verstrekt.

Boekt u een actietarief of een arrangement waarbij de toegang niet inbegrepen is? Dan kunt u voor € 7,50 een toegangskaart voor het zwembad en voor €16,00 een dagkaart voor zwembad en sauna kopen.

Naast het zwembad en de sauna kunt u bij Beauty Oranje genieten van een ontspannende lichaamsmassage, een gezichtsbehandeling met exclusieve producten van La Prairie of één van de heerlijke sparituelen. 

Het zwembad en de sauna bevinden zich op 10 minuten loopafstand van Hotel Astoria en zijn geopend op zondag t/m donderdag van 07.00 - 20.00 uur, vrijdag en zaterdag van 07.00 tot 22.00 uur. De beauty is iedere dag geopend van 09.00 - 18.00 uur.